Hvordan køber din skole Min Efterskolebog?

Din skole køber det antal bøger, som I påregner at skulle bruge på et år. Vi anbefaler at man køber et antal ekstra bøger, som man kan udlevere til elever, der eventuelt starter senere på året. Vi anbefaler desuden at alle kontaktlærere får deres eget eksemplar til noter osv. I modtager også en lærervejledning samt et forslag til en årsplan, som I kan kopiere fra. Når jeres bestilling lander hos os via email, kontakter vi vores trykkeri, der så sætter produktionen af jeres bøger i gang. Skolens navn og årgang kommer til at stå på ryggen af bogen. 

Vi sørger for at I har bøgerne inden sommerferien, så I kan forberede jer på at arbejde med bogen i det kommende skoleår. Prisen pr. bog er 100 kr. inklusiv moms og forsendelse. Vi sælger som udgangspunkt ikke enkelteksemplarer, da omkostningerne ved tryk og forsendelse derved bliver for høje. Vi sælger som udgangspunkt altså kun skole-sæt.  

Send en email til tj@fepost.dk hvori I angiver, hvor mange bøger I ønsker at købe samt skolens fulde navn eller den forkortelse I ønsker skal stå på ryggen. Herefter overfører I beløbet (100 x antal bestilte bøger) til konto: Merkurbank, reg.nr. 8401 konto 4228278 Mrk. overførslen "Efterskolebog" + skolens navn.